Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MANNERMAISEN FILOSOFIAN HANKEAPURAHA

 

Apuraha on suunnattu mannermaisen filosofian piirissä toteutettavaan hankkeeseen, kuten seminaarin, työpajan, luentovierailun, lukupiirin tms. järjestämiseen tai pienimuotoisen julkaisun toteuttamiseen. Apuraha voidaan kytkeä tilaisuuden järjestämiseen säätiön tiloissa tai sen toteuttamiseen yhdessä säätiön kanssa. Haettavissa on pääsääntöisesti 200 - 1000 euron suuruisia apurahoja. Apuraha on haettavissa jatkuvasti.

 

HAKUOHJEET

Vapaamuotoinen hakemus liitteineen lähetetään sähköpostiosoitteeseen info@iitulasaatio.fi tai kirjeitse osoitteeseen Iitula-säätiö, Hämeentie 6 A 2, 00530 Helsinki. Hakemuksen tulee sisältää:

1) Hankkeen vastuuhenkilön yhteystiedot sekä tieto mahdollisesta instituutiosta, jonka puitteissa hanke toteutetaan.

2) Kuvaus hankkeen luonteesta ja suunnitelma sen toteutuksesta.

3) Mikäli kyseessä on tilaisuus, joka järjestetään Iitula-säätiössä tai yhdessä säätiön kanssa, arvio sen kestosta ja osallistujamäärästä sekä mahdollisesta ajankohdasta. Tässä tapauksessa toivomme yhteydenottoa jo hankkeen suunnitteluvaiheessa.

4) Kokonaiskustannusarvio, mikäli hanke saa tai siihen haetaan rahoitusta muista lähteistä.

5) Liitteet:

- hankkeen pääasiallisen toteuttajan tai vastuuhenkilön ansioluettelo, sisältäen tiedot viimeisen viiden vuoden aikana myönnetyistä apurahoista.

- julkaisijan suostumus, mikäli kyseessä on julkaisu.

 

Säätiön hallitus päättää apurahojen myöntämisestä noin neljä kertaa vuodessa. Hakemusten arvioinnissa käytetään tarvittavia ulkopuolisia asiantuntijoita. Päätöksiä ei perustella. Myönnetyistä apurahoista tiedotetaan säätiön kotisivuilla; hakijoita tiedotetaan lisäksi henkilökohtaisesti.